fbpx

Veto-Stopin tarina alkoi vuonna 1974

Veto-Stopin perustivat viisi pirkanmaalaista yrittäjää ja tehdas aloitti toimintansa Lempäälässä 1975. Tämän jälkeen yrittäjävetoisia myyntikonttoreita perustettiin ympäri Suomen. Toiminta kasvoi vauhdilla ja Veto-Stopista tuli käsite omakotitalojen ikkunaremonteissa Suomessa. Veto-Stopin toimintaa johdetaan räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän kautta. Veto-Stopin yrittäjien tuhansien kodin remonttien kokemus tuo turvaa asiakkaillemme. Kerralla valmiiksi -periaate kattaa koko toimitusketjun valmistuksesta asennukseen. 

Kasvava ikkunamarkkina

Suomen pientalokanta on vanhenemassa ja tarve ikkuna- ja oviremontteihin on nyt ajankohtaista. Lisäksi kuluttajat haluavat kasvavissa määrin energiatehokkaampia vaihtoehtoja. 

Suomalaiset tuotteet ja työntekijät

Vetostop Group Oy on suomalainen perheyritys, jonka kaikki ikkuna- ja ovituotteet valmistetaan Suomessa. Veto-Stop tukee Suomen talouselämää ja yrityksen arvoihin kuuluu kotimaisuus. Veto-Stop verkoston kautta elantonsa saa merkittävä määrä suomalaisia perheitä asennuksissa, myynnissä ja logistiikassa ympäri Suomen. Veto-Stop on rekisteröity tavaramerkki.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ikkuna- ja oviremontista!

Ikkunaremontti Hanna ja Jarkko Ketola, Kauhava 

Ulko-oviremontti Britt Marie Friman, Kokkola 

Veto-Stop henkilö

Pyydä edustaja ilmaiselle kotikäynnille.