fbpx

Usein kysyttyä

Näitä asiakkaamme usein kysyvät

Yleinen tapa suomessa on tehdä ikkuna- ja oviremontti osissa. Useimmiten eteläpuolen ikkunat ja ovet tulevat aikaisemmin vaihtokuntoon. Useammalle vuodelle jaksotetut remontit mahdollistavat kotitalousvähennyksen paremman hyödyntämisen.

Veto-Stopin kautta onnistuu kätevästi ikkuna- ja ovirahoitus. Rahoituksen kumppanimme ovat OP-Pohjola ja Nordea. Myyjämme laskevat Sinulle sopivan kokoisen kuukausierän.

Myyjämme tulevat mittaus- ja suunnittelukäynnille asiakkaan kotiin. Kotikäynnillä valitaan materiaalit, mallit ja värit oikeassa ympäristössä ja valossa – näin syntyy paras lopputulos.

Valtaosa ikkuna- ja oviremonteista valmistuu 1-2 päivässä. Isommissa kokonaisuuksissa remontti kestää 2-4 päivää.

Remontista tulee vain vähän pölyä ja sotkua. Toteutamme ikkunan- ja ovienvaihdon yksi aukko kerrallaan. Suojaamme lattiat ja siivoamme aina jälkemme.

Talot, ikkunat ja ovet ovat aina erinlaisia. Veto-Stopin ikkunat ja ovet mitataan ja valmistetaan mittojen mukaan juuri Sinun tarpeita ajatellen. Nykyaikainen valmistusteknologia mahdollistaa edullisen lopputuloksen.

Myönnämme kaikille Veto-Stop -tuoteille kattavat takuut. Takuut määräytyvät tuotekohtaisesti, takuuajat vaihtelevat 2-10 vuotta tuotteiden ja niiden sijoitustavan mukaan. Kysy lisää edustajaltamme.

Ikkuna- ja oviremontti onnistuu hyvin myös talvipakkasilla. Toteutamme ikkunoiden ja ovien vaihdon yksi aukko kerrallaan. Ikkuna- tai oviaukko on vain hetken avoinna. Eristyksessä käytämme pakkasenkestävää eristysvaahtoa.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ikkuna- ja oviremontista!

Ikkunaremontti Hanna ja Jarkko Ketola, Kauhava 

Ulko-oviremontti Britt Marie Friman, Kokkola 

Veto-Stop henkilö

Pyydä edustaja ilmaiselle kotikäynnille.