Osallistu arvontaan - voita ikkuna- ja oviremontti kotiisi asennettuna, arvo 8000€!

Täytä arvontalomake tästä, onnea arvontaan!

Arvonnan säännöt

1. Kilpailun järjestäjä:

Vetostop Group Oy

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai viesteistä, jotka ovat puutteellisia, asiattomia tai lukukelvottomia. Veto-Stopin työntekijät ja kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 19.1. – 20.12.2021 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Arvonta suoritetaan 21.12.2021 mennessä. Veto-Stop pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Veto-Stop arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken ikkuna- ja oviremontin kotiisi asennettuna (arvo 8000€).

5. Arpajaisvero: Veto-Stop maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailu on käynnissä Vetostop.fi -nettisivuilla. Voit osallistua kisaan vain yhden kerran.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai  palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta: Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Veto-Stopin tuotteisiin/palveluihin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin. Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille. Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä. Arvonnan voittaja voi halutessaan muuttaa palkinnon rahaksi, tällöin voittajalle maksetaan 50% palkinnon arvosta eli 4000€.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin ikkuna- ja oviremontista!

Ikkunaremontti Hanna ja Jarkko Ketola, Kauhava 

Ulko-oviremontti Britt Marie Friman, Kokkola